Nu-l supără, ba chiar recunoaște, că fițele din cluburi nu-l deranjează. Personaj activ din viața mondenă a cluburilor de noapte, Eugen Mișchin pariază pe aspectul fizic ca garant al succesului. În rest, face afaceri, iar în timpul liber se filmează în spoturi publicitare și videoclipuri. Ești, cum s-ar zice, de-al casei când vine vorba de cluburile selecte și cu fițe din Chișinău. Cum îți pare atmosfera, lumea de acolo?
Viața de club e un hobby, o pasiune. Acolo întâlnești de toate, lumea e foarte diversă: de la femei naive până la cele mai viclene. De cele mai multe ori, lumea pretinde că e foarte bogată, o lume de vis, de parcă suntem la Monte Carlo. Nu în zadar se spune “slivki obsestva samye jirnie”. Cu toate că, în realitate, după club toți revin la munca de zi cu zi și la salariul care poate fi cheltuit cu ușurință într-o singură noapte.

Recunoști că viața de club e o pseudo realitate și totuși nu renunți?
Eu cred că, cluburile sunt un atribut absolut necesar din viața unui tânăr sau tinere. De obicei, eu merg cu gașca de prieteni ca să socializăm și să ne distrăm. Evident, prezența fițelor sporește concurența, dar tot aceste fițe atrag atenția cel mai mult. Ochiul tinde să vadă ceva frumos, să admire și această necesitate și-o satisface pe deplin în cluburi.

Arăți bine, te filmezi în spoturi publicitare. Cu siguranță în cluburi fetele nu te scapă din vedere?
(Zâmbește.) Nu pot spune dacă o femeie acordă prima atenție cuiva, ea se înjosește sau e lipsită de demnitate. Modalitățile de acostare sunt într-atât de subtile, încât, de multe ori, nici nu le simți din prima, doar peste o perioadă îți poți da seama că ești deja bine agățat și nu prea ai scăpare.

Deci, ai fost agățat?
Da, și nu o singură dată.

Dar pe tine prin ce te “agață” o fată?
Evident prin aspectul fizic. Așa cum nici femeile nu caută bărbați -maimuțe. Mai întâi remarci o persoană frumoasă, iar cu timpul începi să vezi și altceva. Frumusețea exterioară trece pe locul doi și vrei ca femeia de alături să te înțeleagă, să-ți fie devotată. Fără fidelitate, înțelegere și grijă reciprocă nu ar exista nici interes și atracție.

Dacă tot frumusețea exterioară e esențială, cât timp îți acorzi ca să arăți bine. Mergi la salon?

Merg la salon cam o dată pe lună. La început era ceva uimitor să merg să-mi fac manichiura, pedichiura. Cu câțiva ani în urmăeram la București și mă mira că băieții stăteau în rând la manichiură. Dar acum e ceva normal, unghiile arată, într-adevăr, mai îngrijite. Nu cred că femeilor le plac bărbații care arată neglijent: bărbatul care emană sudoare, cu față nebierbierită sau cu piept păros.

Ai spus că la București, băieții fac coadă la salon, dar la noi care e situația?
La noi nu prea se duc. Probabil e un ecou al regimului sovietic: femeia stă acasă are grijă de copii, în schimb, bărbatul trebuie să fie muncitor, să aducă banul în casă și mai puțin contează cum arată.

Ce poate învață o femeie pe un bărbat?
O femeie te poate învăța de la cum să-ți aranjezi părul, cum să te verifici în oglindă înainte să ieși din casă, până la chestii mai specifice din mâncare sau muzică de care te îndrăgostești subit. De la cum să-ți prepari dimineața cafeaua pâna la cum să-ți aranjezi patul. De la arta concilierii până la jocul răbdării. De la cum să pansezi o rană, păna la cum să te bucuri de-o reușită.

Distribuie articolul: