În cadrul etapei preliminare a Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 care s-a desfăşurat la data de 17 decembrie 2014, juriul a selectat 50 de piese pentru etapa LIVE, care va avea loc pe data de 17 ianuarie 2015. În acest an, au fost depuse 68 de melodii, dintre care 24 ale interpreților de peste hotare. Vezi cine ne va cânta cu voce în mai puțin de două zile.

Anul acesta, la data de 17 decembrie, în etapa Live a concursului Eurovision vom auzi cântând multe vedete autohtone ale țării noastre, cert este că și câteva voci ale altor țări ne vor mângâia urechea cu piesele lor. 

Interpreții vor fi audiați de următoii jurați: Zinaida Brînzilă-Coșleț, lector superior AMTAP, doctorand; Adrian Beldiman, șef redacția muzică Radio Moldova, compozitor; Iurie Badicu, producător; Aurel Chirtoacă, interpret; Vlad Costandoi, producător. Aceștia vor aprecia vocile participanților și ne vor da verdictul dacă au făcut alegerea corectă sau nu.

Anul acesta vom auzi cântecele interpreților: Dana Markitan, cu piesele – „Love me” și „În Ochii tăi”; Sunstroke Project, „Lonely” și „Day after day” (cu Dj Michael Ra); Mevv, cu piesa „Paralel”; Doinița Gherman cu „Inimă fierbinte”; Serj Kuzenkoff cu piesa „Danu Nazdravanu”, Cezara – „Am devenit străini”, Katalina Rusu, cu piesa „Seventeen” și mulți alții care la sigur vor face un show minunat prin prestație și voce.

Sursa: eurovision.md

Distribuie articolul: