Unele lucrușoare te ajută să te recompui. Te fac să descoperi în tine noi emoții, stări. Te leagă de sentimente si crează istorii. Unele lucrușoare speciale te provoacă să dai viață tuturor femeilor din tine. Poti fi misterioasăși enigmatică, visătoare si melancolică, carismaticăși magnetică, elegantăși rafinată sau inocentăși dulce. Mereu diferită, de fiecare dată unică, de fiecare dată Tu.

Sîmbătă, 21 decembrie, a avut loc lansarea oficiala a brandului autohton de accesorii fashion Estradi.

Două creatoare carismatice stau în spatele acestui brand cu vino-ncoace -Tatiana Munteanu și Diana Bargan Ignat.

Astfel împreună cu accesoriile Estradi în mîinile  Dvs. se vor întilni inovația, expresivitatea, diversitatea, identitatea și satisfacția.

 

kjb

Evenimentul a avut loc intr-o atmosfera armonioasă  fiind onorat cu prezența Excelenței  sale, D-na Ingrid Tersman, Ambasadoarul Suediei și D-nei Veronica Arpintin, manager general al Programului Național EBERD BAS Moldova, care au vobit despre aportul femeilor in dezvoltarea mediului antreprenorial in Republica Moldova precum și despre contributia pe care o va aduce brandul Estradi in dezvoltarea industriei fashion în Moldova.

Ingrid Tersman

Arpentin

fetele

vd

Estradi este un brand proaspat care tinde sa ne bucure cu accesorii inspirate si pline de viata si emotii. Accesoriile Estradi combina tendintele internationale  cu motive traditionale moldovenești fiind lucrate manual de tineri creative si inspirati.

 sdva

Acest brand va propune 4 categorii de accesorii fashion:

1. Articole tricotate trendy – snooduri, manusi, ciorapi, ciupicei, căciulițe;

bz

2. Bijuterii – coliere, cercei, brățări;

khdv

3. Articole din piele – genți, clutchuri, huse pentru gadgeturi;

4. House & Home – décor pentru casă.                                                                                                              

 jdv

Apariția Estradi vine din dorința de a crea lucrușoare cu vino’ncoa.

nbva

Pe termen lung Estradi își dorește să contribuie la dezvoltarea industriei fashion în Moldova și să facă mai multe femei să zîmbească regăsindu-se în unicitatea  accesoriile pe care le poartă.

 

Distribuie articolul: