Vă invităm duminică, 19 martie, începând cu ora 12:00 la cea de-a IV-a ediție a Campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day - 2017”. Întrecerea va avea loc în cadrul CC „Grand Hall”, la etajul 3.

Astfel de evenimente sunt foarte populare peste hotarele țării, iar de patru ani și locuitorii Moldovei au posibilitatea să participe la o întrecere de acest gen.

Regulile campionatului sunt foarte simple: pentru asamblarea unui puzzle format din 500 de piese, participanții au la dispoziţie 2 ore. Prima echipă care reuşeşte să asambleze imaginea – iese învingătoare. Vârsta participanților nu este limitată: la aceeași masă pot fi atât copii, cât și adulți. Mulți participă la eveniment cu întreaga familie.

În acest an, în premieră, campionatul va fi desfășurat în două categorii: amatori și profesioniști. În fiecare categorie vor fi desemnate câte 3 echipe câștigătoare, care vor primi premii din partea partenerilor.

Organizatorul campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day 2017” este un portal dedicat mamelor din țara noastră.

În ediția precedentă a Campionatului „Puzzle Day” au participat 52 de echipe. În acest an, potrivit organizatorilor, sunt așteptate în jur de 80 de echipe (350 de persoane).

Vă așteptăm duminică, 19 martie 2017, ora 12:00 la adresa bl. C. Negruzzi 2/4, CC „Grand Hall”, etajul 3.

Distribuie articolul: