După ce ai fost singură o perioadă foarte lungă, fără a avea nici un partener, îți este destul de greu să începi o relație nouă. Însă toți din jurul tău vor să fii fericită și să îți găsești jumătatea. Ba chiar și tu vrei să ai pe cineva drag căruia să îi împărtășești totul și care să fie cu adevărat bărbatul ideal. Însă ești cu adevărat pregătită pentru asta? 

De cele mai multe ori, în mod inconștient, ridicăm o adevărată fortăreața în jurul nostru ne este foarte dificil să ne implică din nou într-o nouă relație și încercam să le punem piedici bărbaților care încearcă să se apropie de noi. După o relație de lungă durată s-ar putea să îți fie greu să te implici într-o altă relație sau să te întorci la caruselul întâlnirilor eșuate.

Semnale care te împiedică să începi o relație:

1. Nu ai trecut peste fosta relație 

Deși ieși destul de des la întâlniri, ai tendința compari de fiecare data bărbatul cu care te vezi cu fostul tău iubit și simți că niciunul nu se ridica la standardele lui. Îți aduci aminte de timpul petrecut împreună, cu momentele fericite din fostă ta relație și simți că e inutil să ieși cu oricine altcineva.

2. Cât de bine te cunoști?

De câte ori ți-ai luat câteva ore numai pentru ține cu scopul unic de a află câte ceva despre ține? Cât de mult de cunoști? Ce vrei de la viață și de la viitoarea relație? Dacă tu nu știi ce vrei, nimeni nu știe!

Cu cât ești mai încrezătoare, cu atât vei părea mai atractivă în ochii bărbaților. Asta nu înseamnă că nu vei avea emoții la primele întâlniri, dar tracul inerent poate fi compensat de un moral mai ridicat.

 O nouă relatie

3. Respectul de sine

Chiar dacă ieși cu niște tipi minunați, care de care mai frumoși și mai inteligenți, nu te poți bucură de aceste întâlniri și te întrebi mereu ce or vedea la ține sau de ce vor să fiți împreună. Deși îți dorești o relație, ai impresia că ai atât de mule defecte încât trebuie să le elimini înainte că cineva să se poată îndrăgosti de ține. Însă nimeni nu e perfect, toți avem defecte și asta nu trebuie să ne împiedice să avem relații fericite.

4. Îți dorești să te căsătorești 

Te-ai săturat să fii singură și când vezi că toate prietenele tale au relații stabile, se căsătoresc și fac copii, devi din ce în ce mai disperată. Vrei să te măriți și tu, îți dorești și tu să îți întemeiezi o familie și să faci un copil și asta imediat! Implicit, vei încerca să te aventurezi în orice relație care are cât de cât perspectivă de a se sfârși în căsnicie sau mai rău, atunci când simți că relația ar putea fi una frumoasă și serioasă, începi să o forțezi, iar asta nu face decât să îl sperie pe iubitul tău.

5. Cum arată idealul?

Ne-am întâlnit cu blonzi, bruneți, înalți, scunzi, bogați sau săraci lipiți pământului! Într-un final nici măcar unul dintre ei nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Dar care sunt așteptările? Cum vrei să arate bărbatul tău, ce vrei să facă … știm că nu găsești perfecțiunea, dar măcar așa elimini o parte din întâlnirile imposibile.

Foto: Perfecte.ro

Distribuie articolul: