Bronşita, cancerul la plămâni şi pneumoniile sunt doar câteva dintre bolile care te sperie, însă, chiar şi aşa nu poţi renunţa la ţigări? Noi îţi propunem un remediu natural care îţi curăţă plămânii de nicotină. Mai mult, ţi-l poţi pregăti singur acasă, anunță spynews.ro.

În cazul în care nu poţi renunţa la viciul acesta, poţi să începi să consumi mai multă ceapă, usturoi, ghimbir şi turmenic, pentru că aceste alimente te vor ajuta să elimini substanţele nocive şi vor preveni într-o măsură destul de mare apariţia bolilor maligne.

Specialiştii recomandă turmenicul sau curcuma, cum mai este cunoscut acest condiment, atât fumătorilor, dar şi nefumătorilor. Şi asta pentru că are efect antibacterian, antiviral şi anticancerigen. În plus, conţine şi o varietate de acizi graşi, printre care şi omega-3.

Ca să-ţi prepari remediul acasă, ai nevoie de următoarele ingrediente:

* 1 kg de ceapă;

* 1 litru de apă;

* 200 de grame de zahăr brun;

* 2 linguriţe de curcumă (turmeric);

* o rădăcină de 4-5 cm de ghimbir curăţat de coajă.

Mod de preparare:

Mai întâi se adaugă zahărul brun în apă şi se pune acest amestec pe foc. După aceea se adaugă ceapa curăţată şi tăiată în patru bucăţi, ghimbirul făcut bucăţele mici împreună cu cele două linguriţe de turmenic.

Atunci când compoziţia începe să fiarbă, trebuie să dai focul la minimum şi îl laşi acolo până când lichidul se reduce la jumătate. Apoi compoziţia se strecoară şi se pune într-un borcan de sticlă. După ce se răceşte, îl poţi băga la frigider.

Din borcan, trebuie să consumi două linguriţe de amestec în fiecare ti. Una dintre ele se ia dimineaţa, pe stomacul gol, iar cea de-a doua seara, cu două ore înainte de culcare.

După 30 de zile de tratament, plămânii vor fi mult mai curaţi, iar depozitele de substanţe toxice vor fi înlăturate.

Sursa foto: spynews.ro

Distribuie articolul: