Pe 24 martie, centrul Tekwill din Chișinău va găzdui „Puzzle Day by Castorland 2019” – campionatul de asamblare a puzzle-urilor la viteză. La competiția de familie pot participa atât amatorii de asamblare a puzzle-urilor la viteză, cât și doritorii de a petrece un timp minunat împreună cu familia și prietenii. Numărul participanților la campionat este limitat, de aceea înregistrați-vă cât mai curând. Nu ratați ocazia de a deveni campionul „Puzzle Day by Castorland 2019”.

Campionatul va începe la ora 12:00. Participanții vor fi împărțiți în două categorii: amatori și profesioniști. Regulile campionatului sunt aceleași pentru fiecare categorie și sunt foarte simple: echipelor li se oferă două ore pentru a asambla un puzzle format din 500 de piese. Echipa câștigătoare este cea care asamblează prima puzzle-ul.

Copiii pot participa la campionat în aceeași echipă cu dvs. Vârsta minimă a participanților este de 7 ani. Pentru cei mici, în centrul Tekwill va fi amenajată o zonă specială de joacă, iar acesta este încă un motiv să veniți la campionat împreună cu toată familia. Copiii vor avea șansa să-și manifeste ingeniozitatea, atenția, dibăcia și concentrarea. Iar părinții vor avea ocazia de a arăta un exemplu copiilor, precum și de a petrece weekendul împreună într-o atmosferă prietenoasă și plăcută.

Organizatorii campionatului „Puzzle Day by Castorland 2019” promit o revelație pentru maturi, dar și pentru copii!

Înregistrați-vă și veniți la campionatul „Puzzle Day by Castorland 2019”!

Reamintim că evenimentul va avea loc pe 24 martie 2019.

Startul: ora 12:00.

Adresa: Centrul Tekwill, str. Studenților 9/11.

Just puzzle it!