Anca Serea este mamă a cinci copii și se declară fericită. Deși nu este ușor, mămica eroină din showbiz-ul de peste Prut a învățat să fie extrem de bine organizată, iar orice deplasare cu numeroasa ei familie nu reprezintă deloc o corvoadă.

Anca Serea și Adrian Sînă își mai doresc copiii, chiar dacă au casa plină. S-au obișnuit cu tabieturile lui David, Sarah, Noah, Ava și Moise și au învățat să se adapteze la situațiile neprevăzute. Dacă în general, pentru o familie, pregătirea bagajelor nu e deloc o operațiune plăcută, iată că Anca Serea se descurcă de minune. A învățat să nu lase nimic la voia întâmplării și reușește să pună în gentile de voiaj tot ce au nevoie 5 copii și 2 adulți.

Multe, foarte multe bagaje, dar avem o dubiță și am pus și portbagaj deasupra. Întotdeauna le fac cu o săptămână înainte, pentru că nu mai vreau să le desfac și să le murdărim și să nu aibă hăinuțe. Mai degrabă fac liste pentru mine, pentru că sunt foarte pretențioasă. La copiii deja știu să nu lipsească medicamentele, protecția solară, șepcuțele, umbrela, jucăriile, cosmeticele de baie. Cam știu, anumite hăinuțe, depinde de sezon, schiuri, căști, ochelari, depinde unde mergem. Le-am învățat, sunt ca ceasul elvețian. Nu prea uit nimic”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea.

Mămica eroină din showbiz a mărturisit că anul acesta intenționează să petreacă sărbătorile în Moldova. “Cred că o să mergem la Conacul Polizu, aproape  de Iași. Nu știm încă sută la sută, să vedem cum ne organizăm, că e drumul destul de lung”, ne-a mărturisit ea. Indiferent de locul unde va fi de Paște, Anca Serea are grijă să respecte tradițiile și așa i-a obișnuit pe toți cei 5 urmași: „De la mersul la biserică până la împărtășit, vopsitul ouălor bineînțeles în joia Mare, vânătoarea de ouă, cumpărăm cadouri, facem liste către iepuraș, am zugrăvit casa cât Adi a fost plecat la Miami”, a spus ea.

Întotdeauna darurile pentru copii nu sunt în exces și ea se asigură că pe lângă distracție, acestea au și o latură educativă, indiferent că este vorba de jucării sau gadget-uri. „În general le îndeplinim lista, pentru că nu exagerăm în restul anului, când nu sunt niște ocazii speciale de Paște, de Crăciun, de zilele lor, de 1 iunie. În rest le cumpărăm câte o jucărioară”, a conchis Anca Serea.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie articolul: