Deși coaja maro, a bananei, nu este un indicator rău privire la influența acestuia asupra corpului uman, reabilitarea cojii este posibilă, iar acestu lucru îl demonstrează Brandon Queen, într-un tutorial video încărcat pe YouTube, care a devenit viral pe internet, adunând mai bine de 6 milioane de vizualizări. Vă veți convinge că magia, în cazul bananelor, este posibilă!

Această metodă originală de schimbare a culorii cojii de banană te va uimi cu adevărat. Pentru a reabilita culoarea galbenă a cojii, este necesat să închizi ermetic fructul într-o pungă de plastic, turnând tot acolo și o cantitate suficientă de orez. Vei scoate atent aerul din acest pachet, îl vei închide ermetic și vei lăsa banana în orezul împachetat timp de o oră.

După o oră, va trebui să scoți banana din ambalaj și să îndrepți spre ea curentul de aer rece al unui uscător de păr. Vei observa: ca prin minune, coaja maro redevine galbenă.

Secretul acestui truc constă în proprietățile absorbante le orezului. Nu în zadar boabele de orez sunt de mare ajutor și în cazul în care telefonul mobil cade în apă și trebuie uscat mai apoi. Într-o astfel de situație, aparatul trebuie deconectat și apoi introdus, pe părți separate, într-un săculeț cu orez.

Distribuie articolul: