Armenia este țara care a debutat la Eurovision Song Contest acum 8 ani, când, pe scena concursului de la Atena a pășit Andre – primul caucazian care și-a reprezentant țara la acest concurs. Despre cine este reprezentantul din acest an al Armeniei la Eurovision, descoperiți în continuare.

Cel care va onora numele Armeniei la ediția din acest an a concursului Eurovision este ARAM MP3 – una dintre cele mai puternice, pozitive și harnice personalități din industria muzicală armeană.

 Este armean get-beget: numele său adevărat este Aram Sargsyan, iar în copilărie, muzica l-a vindecat. Fiind la vârsta școlară, a început să aibă dificultăți de respirație și tușea foarte mult. Părinții s-au gândit să-l ducă într-o clasă de cor. Peste câteva zile, au constatat că Aram s-a vindecat și, mai mult, că i-a plăcut să cânte. Se pare că boala l-a ajutat să-și descopere adevărata vocație!

Deși este o fire artistică și muzicală, tânărul a început să studieze medicina încă din anul 2006.

Aram MP3 este tânărul care, pe lângă muzică, mai face și actorie, comedie, dar și show televizat. Simțul umorului și diapazonul vocal larg l-au inspirat să devină showman-ul mai multor emisiuni televizate din Armenia.

Dacă vă întrebați de unde se trage numele haios al interpretului, trebuie să știți că acesta se trage de la numele pe care l-a dat unei parodii muzicale, pe care a interpretat-o, tot în 2006, la câteva emisiuni televizate de comedie.

Deși pare un artist dedicat în totalitate scenei, Aram este atașat de familie: soția Anna și fiul Arno sunt cei care îl așteaptă acasă mereu. 

Nu se consideră o celebritate: este modest, însă apreciat de toată țara ca fiind un tânăr talentat și dezvoltat multilateral.

Totuși, la cei 30 de ani ai săi, Aram  MP3 și-a propus să vrăjească publicul din Danemarca și să câștige Eurovision Song Contest, ediția 2014.

Piesa pe care o va interpreta se numește ”Not Alone” și ilustrează o poveste dramatică de iubire.

Lista completă a pieselor care vor fi interpretate, în acest an, la Eurovision, o găsiți AICI.

 

Distribuie articolul: