Julia Stakhiva are 23 de ani, trăieşte la Londra, se coafează şi face tratamente de înfrumuseţare la Moscova, cheltuie 200.000 de lire sterline pe an pe pantofi şi are o garderobă în valoare de 1.5 milioane de lire sterline. Iar totul este plătit de părinţii ei.

„Scopul meu în viaţă este să am succes. Arăt prea bine, sunt prea frumoasă şi prea educată pentru o slujbă de birou” , a declarat recent tânăra.

Foto: Daily Mirror

Părinţii ei au făcut milioane de dolari conducând diferite companii în Ucraina şi îi susţin stilul de viaţă luxos. Până acum, fiica lor ar fi cheltuit 180.000 de lire doar pe operaţii estetice.

„Oricine poate fi bogat, însă nu oricine poate fi frumos. În cercurile în care mă învârt oamenii nu sunt geloşi pentru că cineva are nu ştiu ce pereche de pantofi sau geantă, ci sunt geloşi pe înfăţişarea celuilalt. De aceea este important pentru mine să fiu frumoasă, slabă şi să am un păr frumos. Este bine să începi operaţiile estetice de la vârstă fragedă. Unii oameni nu sunt destul de curajoşi să-şi facă operaţii estetice. Cred că este mai bine să stea acasă şi să mănânce pizza. Ei bine, voi să mâncaţi pizza şi eu să arăt bine”, a mai spus Julia Stakhiva.

Tu ce rezoluție ai pentru anul 2018?

Sursa: mediafax.ro

 

Distribuie articolul: