Bărbații care „folosesc” femeile pentru propriile plăceri își distrug viața. Femeile care nu obțin căsătorie cu aceștia îi bleastemă, dacă nu conștient, atunci fără să vrea. Fiind lăsate de bărbații fustangii, femeile gândesc foarte rău despre ei și le doresc uneori răul.

Despre asta a vorbit life coach-ul Oleg Torsunov la seminarul de acum două săptămâni, organizat de centrul educațional ATMA, la Chișinău.

„Deseori relațiile se rup, deoarece oamenii confundă dragostea cu îndrăgostirea și cred că dragostea înseamnă plăcere. Plăcerea nu poate dura la nesfîrșit. Durează trei ani, apoi cuplurile încearcă să reanimeze plăcerea, ca după 6-7 ani să divorțeze. Asta arată statisticile. Mulți spun că nu mai pot trăi împreună, chiar și după zeci de ani de căsnicie. Asta se întâmplă pentru că nu știu să iubească. Iubirea înseamnă să poți ierta, să te dăruiești, să faci sacrificii. Pe vremuri, oamenii plângeau când mergeau la nuntă. Atunci când se termină îndrăgostirea, se termină și plăcerea. Iubirea este incompatibilă cu sexul. A iubi înseamnă a fi recunoscător și devotat omului de lângă tine”, explică Oleg Torsunov, life coach-ul care își argumentează poziția făcând trimitere la Vede – cele mai vechi scripturi ale hinduismului.

El spune că femeile sunt părăsite, printre altele, pentru că se pierd pe sine. Este important ca femeia să aibă grijă de bărbat, dar și să îl disciplineze. Și invers, o femeie care doar educă, fără să asculte de soț, poate rămâne singură. O femeie mult prea mândră sau, dimpotrivă, mult prea libertină, care se lasă umilită de bărbați, ajunge uneori să trăiască toată viața singură.

Citește și: Vrea să devină Miss Univers în scaun rulant. Ludmila Iachim: „Mă bucur enorm dacă experiența mea poate să motiveze”

Foto: facebook.com