Johnny Depp s-a prezentat în timpul unui eveniment dedicat noii sale comedii de acțiune „Mortdecai” la Berlin, în Germania, în după-amiaza zilei de duminică, 18 ianuarie. Acesta a uimit fanii prin „ținuta” sa, care s-a dovedit a fi „cam controversată”.

Actorul, în vârstă de 51 de ani, a fost surprins de camerele de fotografiat în haine de iarna: o cămașă cu o vestă denim, aranjată peste o pereche de blugi castanii, ținută la care și-a aranjat o eșarfă, pe cât de stranie, pe atât de hidoasă.

La eveniment, Johnny s-a alăturat pentru câteva fotografii, co-starului Paul Bettany și regizorului – David Koepp. Actrița Gwyneth Paltrow, care de asemenea joacă în peliculă, precum și mâna dreaptă a lui Johnny în film, Ewan McGregor, au absentat din cadrul acelui show.

„Mortdecai” este o peliculă adaptată la prima tranșă a cărților „Trilogia Mortdecai” de Chiril Bonfiglioli. În acest film, Johnny Depp joacă un carismatic dealer de artă, care are misiunea de a recupera un tablou furat, pe care, din anumite zvonuri este gravat un cod, a unui cont bancar, plin cu aur nazist.

Este a treia colaborare a „Piratului din Caraibe” cu „Wimbledon”, de care ambii sunt „extrem de mulțumiți și nu se vor opri aici”, menționeză Depp pentru Daily Mail.

Johnny are trei filme pentru 2015, în care va avea roluri principale, și pe plan secundar, va apărea în „The wood” și în „Whitey Bulgar”.

Distribuie articolul: