După ce tot mai multe femei au dat citire romanului „50 Shades of Grey”, atenția s-a îndreptat spre filmul cu același nume, care urmează să fie lansat chiar în ajun de Ziua Îndrăgostiților. Regista Glamour a realizat un calasament al celor mai sexy bărbați din acest an, iar întâietatea a câștigat-o după cum vă dați bine seama, anume Jamie Dornan, alias Christian Grey!

Revista Glamour nu l-a desemnat după bunul său plac pe actorul de 32 de ani drept cel mai sexy bărbat al anului. Cele care au votat pentru el au fost chiar cititoarele. Bărbosul Jamie Dornan a adunat majoritatea din cele 80 000 de voturi venite din partea votantelor! Noutateavine după ce actorul irlandez a apărut pe ultima copertă a revistei, alături de Dakota Johnson.

Jamie Dornan este nu doar actor, ci și model și muzician. Este căsătorit, în realitate, cu Amelia Warner. De-a lungul carierei sale de model, Dornan a reprezentat branduri celebre ca și: Calvin Klein, Dior și Armani. A devenit model după ce a decis să abandoneze studiile la University of Teesside și să se mute la Londra, acolo unde i-a venit oportunitatea de a deveni model la agenția Select Model Management.

Primul film în care a apărut Dornan este Marie Antoinette, produs în 2005. Rolul lui Chistian Grey, din „50 Shades of Grey”, este cel mai important din cariera sa actoricească. Este căsătorit din aprilie 2013. La sfârșitul lunii noiembrie a aceluiași an, a devenit tatăl unei fetițe.

Pe locul II, potrivit rezultatelor votingului, s-a poziționat actorul britanic Benedict Cumberbatch, care a urcat 3 poziții spre deosebire de anul trecut inclusiv grație faptului că a jucat, recent, în „Thor: The Dark World”.

Pe locul III, potrivit cititoarelor Glamour, se poziționează Tom Hiddleston.

În TOP 10 cei mai fierbinți bărbați ai anului, conform preferințelor cititoarelor, s-au poziționat și: Theo James, Harry Edward Styles, James Campbell M. Bower, Jared Leto și Pharrell Williams.

Topul complet, în care se află 100 de bărbați celebri din întreaga lume va fi făcut public de către redactorii Glamour abia în luna martie a acestui an.

Distribuie articolul: