Pe eroina de astăzi am descoperit-o la Azilul Republican de Invalizi și Pensionari din Chișinău. Este o bătrânică foarte pozitivă și nu pare să-și facă griji pentru nimic. La cei 96 de ani, Maria Sandulskaia este plină de viață și energie. În fiecare dimineață se trezește și face un set de exerciţii fizice. Aceasta a acceptat să fie eroina campaniei #CEvreaEA și a dezvăluit ce-și dorește de la viață într-un an.

„Mă numesc Maria Sandulskaia, am 96 de ani. Am fost asistentă medicală în armată. Peste un an îmi doresc să fiu la fel de sănătoasă, să mă îngrijesc singură, să mă duc la toate adunările, evenimentele noastre. Eu în fiecare zi mă primblu pe hol, afară deocamdată nu ies, deoarece medicii nu-mi permit. În fiecare dimineața mă trezesc și fac gimnastica”, a spus eroina de astăzi.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, au răspuns la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Străbunica de 92 de ani, Maria Arlet: „Tare-mi place să lucrez și să muncesc” (Video)