E greu să alegi un cadou potrivit de ziua femeilor, însă pentru orice ocazie de acest fel îți vine Avon în ajutor. Celebra companie producătoare de cosmetice lansează nu un produs, nici două, ci tocmai un ritual complet dedicat îngrijirii, disponibil în două game de arome.

Encanto e despre încântare. Dăruiește acest răsfăț femeilor din viața ta și primește în schimb satisfacția de a oferi arome care nu se pierd și „flori” nemuritoare. Gamă completă de îngrijire pentru corp, lansată de Avon special pentru luna femeilor, conține apă de toaletă, spray parfumat, crema de mâini, ulei de baie și loțiune de corp.

Vestea bună este le puteți împăca și pe cele care preferă senzațiile tari cu Encanto Irresistible – aromă de zmeură, frezie și heliotrop dulce; dar și pe cele care vor să fie mereu surprinse cu Encanto Fascinating – cu arome de floare de jad, piper roz și mosc călduros. Plăcerea îngrijirii complete și a tenului plăcut mirositor va fi un cadou perfect pentru mamă, soră, prietenă sau iubită. Iar dacă eziți ce aromă să alegi, Reprezentantul Avon îți vine în ajutor.

Dăruiește arome nemuritoare, creează amintiri de lungă durată. Comandă seturile Encanto la orice Reprezentant Avon sau printr-un mesaj direct pe Pagina de Facebook. Dacă ești pe Instagram, găsești aromele preferate și acolo.

P