După ce a exersat ani de zile în anonimat, rapp-erul moldovean Emvaice lansează acum un videoclip la una dintre piesele sale. Astfel, “Scrisoare Pentru Suflet” este melodia care vrea să demonstreze că există și în Republica Moldova muzică rapp și că aceasta poate concura cu cel din Occident.

Vasile Cucoară. Astfel îi zice rapp-erului nostru, pus pe lucruri mari de la o vreme încoace. Clipul proaspăt lansat este o conlucrare cu Ion Slovineanu, BlackCrow și EmStudio.

 

“Am început să scriu primele versuri prin 2009, după care am înregistrat niște piese demo, acasă, în fața calculatorului. La 16 ani le luam pe toate ca pe un joc, la fel cum o fac majoritatea. Abia prin 2010-2011 mi-am făcut noi prieteni, începători și ei în ale rapp-ului. Din colaborările cu Liryk și Raza (Apocalipsa), au ieșit câteva piese. 2012 a marcat o cotitură serioasă în activitatea mea, am început să lucrez mai mult la versuri, tehnică. Astfel au apărut piese ca „Eu fac muzică” , „Anotimpuri” , „Uniți sub Tricolor” și „Șoapte-n Noapte””, ne-a declarat Vasile, alias Emvaice.

Emvaice

Distribuie articolul: