Alexandra Goremîchina, cu numele de scenă Alexandra Shine, este un adevărat exemplu de curaj și perseverență. Fosta dansatoare în show-baletul Teodor a suferit acum cinci ani un accident rutier care i-a pus punct carierei de dansatoare. După o perioadă îndelungată de recuperare, Alexandra reușește să se afirme din nou pe scena muzicală, de data aceasta în calitate de interpretă, demonstrându-ne încă o dată că o femeie puternică poate depăși orice obstacol.

Pasionată de muzică și dans, Alexandra s-a facut remarcată încă de pe vremea când evolua în cadrul Baletului Teodor, condus de celebrul coreograf Teodor Rădulescu. Avea o carieră de succes, judecând după turneele și spectacolele în care participau.

A.Shine

Totul s-a schimbat, însă, într-o singură clipă! Un accident rutier produs în primăvara anului 2009 în România i-a marcat viața interpretei pentru totdeauna. Alexandra a suferit multiple traume și a fost țintuită la pat circa două luni de zile. „Fiind paralizată, medicii îmi dădeau doar 50 la sută şanse de recuperare. În acele momente grele nu-mi era gândul la dans, la cariera mea, mă întrebam doar dacă voi mai putea merge vreodată”, a povestit mai târziu Alexandra.

shine2

“Nu puteam sa fac absolut nimic fără a fi ajutată. Aveam mușchii practic atrofiați, de parcă-mi cădeau de pe oase. A fost o perioadă foarte grea pentru mine”, a spus Alexandra la ceva vreme după accident.

După o lungă perioadă de recuperare, tânăra e fericită că poate din nou să poarte pantofii cu toc: „Acum am renunţat la tratament, dar continuu să fac exerciţii de recuperare. Sunt fericită că pot purta iar pantofi cu toc şi că pot să dansez din nou. Chiar dacă mi s-a închis o uşă – cea a dansului, Cel de Sus mi-a deschis alta – pe cea a muzicii”, spune ea.

Un an mai târziu, Alexandra revine pe scenă, de data aceasta în calitate de solistă a trupei „The Hot Diamonds”, un proiect axat pe show al cărui producător fiind celebrul coreograf Teodor Rădulescu.

shine4

În presă s-a vehiculat faptul că cei doi ar fi fost iubiți. Despre viața personală, însă, Alexandra nu a acceptat niciodată să vorbească: „Teodor Rădulescu este persoana mea de încredere. Atunci când am nevoie de un sfat, i-l cer. Mă ajută în toate, ba mai mult decât atât, aş putea spune că este mâna mea dreaptă. Toată viaţa îi voi fi recunoscătoare pentru tot ce a făcut şi continuă să facă pentru mine”, susţine interpreta.

După ce a debutat ca interpretă în proiectul  „The Hot Diamonds”, Alexandra se lansează în anul 2012 cu un nou proiect, solo, Alexandra Shine, hotărând să strălucească în scenă la fel ca înainte.

shine3

Pentru ca proiectul său să se bucure de succes pe ambele maluri ale Prutului, Alexandra face naveta Chişinău-Bucureşti. Fobia de mașină a depășit-o, doar că se simte mai însiguranță în calitate de șofer decât de pasager: „După accident aveam o frică de nedescris când mă aflam în maşină, dar, cu timpul, am reuşit să o depăşesc”, a spus ea în cadrul unui interviu. De asemenea, Alexandra recunoaște că uneori, mai are dureri de spate și de picioare, după spectacole, dar este sigură că acestea vor dispărea în timp.

Fosta dansatoare și actuala interpretă a fost acceptată să-și etaleze talentul și la gătit în show-ul culinar Master Chef din România. Totodată, Alexandra Shine rămâne optimistă și declară că vrea o familie și mulți copii: „Îmi doresc o familie şi copii mulţi, dar totul e în mâinile lui Dumnezeu”.

Sursa foto: mediasinfo.ro, facebook.com

Distribuie articolul: