Lacrimi, emoții și tristețe în ochii echipei emisiunii „Deșteptarea” de la JurnalTV. Ei și-au luat rămas bun de la telespectatori și au promis că se vor întoarce.

După anunțul de ieri în care conducerea Jurnal Trust Media a anunțat că va avea o nouă grilă de emisie care va include doar câteva produse originale, celelalte emisiuni și proiecte vor fi închise începând din 16 ianuarie 2017.

Citește și: Stela Popa, după anunțul de modificare a grilei de emisie a postului Jurnal TV: „M-a întristat profund”

Astăzi a fost ultima ediție a emisiunii „Deșteptarea”, iar prezentatorii , Lilia Ojovan și Bogdan Dascăl, au avut un discurs emoționant. Au adus mulțumiri echipei de producție, telespectatorilor și postului de televiziune Jurnal TV.

lilu si bogdan

„Au fost dimineți foarte grele atunci când însărcinată în a noua lună mă trezeam ca să vin aici și să fac lucru cu plăcere, pentru că asta este pasiunea pe care noi o avem, nu am făcut-o doar pentru salariu, noi am făcut-o pentru că asta ne place. Eu mă bucur foarte mult, pentru că Jurnal TV mi-a dat șansa să cunosc atât de mulți oameni frumoși, mi-a dat șansa aici să lucrez alături de soțul pe care îl am, să-mi fac cumătri, care acum filmează și stau în spatele camerelor, să descopăr oameni adevărați alături de care m-am schimbat și împreună am schimbat Moldova”, a spus jurnalista Lilia Ojovan.

„Noi vă iubim, o să vă iubim și o să ne gândim la voi oriunde ne-am afla pe fața aceasta a pământului, dacă ceva iertați-ne”, a concis Bogdan Dascăl.

Video a fost plasat pe rețelele de socializare de actorul Emilian Crețu în cadru emiusiunii „Da sunt Român”. Cu toate că toți pleacă pe o notă tristă sunt sigur că se vor revedea, nu au uitat să facă glume și să fie uniți până la urmă.

16002944_1000693793363787_3065045925918512192_n

„Ultima emisie directa a „Deșteptării” noastre. Echipa care se trezea în fiecare dimineață pentru voi. Vă iubim și vă mulțumim”.

Foto: Facebook.com