În anul 2017, iubirea a plutit în aer pentru Boris și Mariana, cei care și-au jurat iubire veșnică. A fost un an care i-a marcat și anul în care au înțeles că sunt făcuți unul pentru celălalt. În cadrul campaniei #Cummacerut, proaspăta soție ne-a povestit despre cum a fost cerută în căsătorie, eveniment pe care nu îl va uita niciodată.

„Fiecare dintre noi așteaptă această zi, ziua în care să spună „DA” omulețului drag inimii! Din acea zi, începem să mergem împreună toată viața în același ritm. Mereu mi-am dorit ca atunci când voi fi cerută în căsătorie să se întâmple pe neașteptate, să nu bănuiesc absolut nimic, iar soțul meu a avut grijă ca acest lucru să fie atât de bine pus la punct, a planificat fiecare moment”, spune Mariana.

„S-a întâmplat pe data de 3 ianuarie 2017 – o zi plină de emoții intense. O zi frumoasă și geroasă, o zi de neuitat pentru tot restul vieții. Fiind în perioada sărbătorilor de iarnă, soțul meu, Boris, a hotărât să ne revedem cu o parte din prieteni într-un local, să fie o dulce revedere. Chiar dacă eram răcită și să ies din casă nu era cea mai mare dorință pe care o aveam, am dat curs propunerii. Am ajuns la restaurant primii, ne-am așezat la masă și așteptam.”

„Îl vedeam prea emoționat pe Boris, dar nu am atras mare atenție. Prietenii noștri deja întârziase. Chiar dacă soțul meu este o persoană punctuală nu s-a arătat deranjat de întârzierea lor. Între timp, Cristina și întreaga echipă „Cereri în căsătorie” aveau grijă ca afară să iasă totul perfect. Boris ma invitat să mergem afară. L-am întrebat pentru ce, iar el mi-a spus să am încredere în el. Bineînțeles că aveam și l-am urmat. Am închis ochii. Aveam atât de mari emoții încât nu mă puteam gândi la nimic. Am coborât scările și am simțit multă lumină în fața ochilor de la focurile de articii. Când am deschis ochii, Boris era în genunchi, oferindu-mi cea mai frumoasă întrebare: „Vrei să fii soția mea?”. A urmat și acel „DA”, spus din toată inima. Cel mai finuț și strălucitor ineluș, dar și un buchet minunat de trandafiri albi au venit către mine. Cuvinte de felicitare, îmbrățisări călduroase au urmat. Totul a fost ca într-o poveste, exact așa cum mi-am dorit.”

„Îi mulțumesc mult soțului meu pentru grija cu care a organizat această cerere și pentru toate momentele unice din viața noastră. Din acea zi au urmat pregătiri intense pentru marele eveniment, pe care l-am sărbătorit peste 10 luni – nunta. La scurt timp, am aflat că vom deveni părinți – o veste de-a dreptul minunată! Să nu uităm să iubim și să oferim iubire! Pentru noi, anul 2017 a fost unul memorabil, cu multe realizări”, conchide Mariana.

Citește și: În secolul XXI, în 2015, soțul nu i-a cerut mâna, dar a furat-o! Despre obiceiul de-a „fura mireasa”, de la Mariana – astăzi o soție împlinită

Foto: Arhivă personală