Este perioada în care în fiecare familie își face apariția cel mai bun Moș de pe Pământ - Moș Crăciun. Și dacă unii micuți au dorințe din cele mai sofisticate pentru realizarea cărora bătrânul cu plete dalbe ar trebui să-și golească toate buzunarele, atunci alții așteaptă daruri de suflet. Este și cazul lui Dragoș, fiul prezentatoarei TV, Aura Revenco, cel care a trăit emoții enorme atunci când a văzut ce se ascunde în sacul Moșului.


În acest an, Dragoș Revenco a fost băiat cuminte: a ascultat de părinți, a avut grijă de frățiorul lui mai mic, Horațiu și și-a bucurat familia cu realizări frumoase. Iată de ce, în pragul sărbătorilor, micuțul de doar cinci ani i-a scris, cu propriile mânuțe, scrisoare lui Moș Crăciun. Nu a cerut lucruri mărețe, ci și-a dorit ca în casa lor să-și facă apariția încă un membru. Pentru că iubește extrem de mult animalele, băiețelul i-a cerut bătrânului cu barbă albă – o țestoasă.

Și, dorința i-a fost îndeplinită cât ai zice… Moș Crăciun:

„Vise împlinite! Moșul chiar a citit scrisoarea. Emoțiile – trebuiau văzute, că nu pot fi redate prin cuvinte. Sărbători memorabile tuturor copiilor lumii”, a scris Aura Revenco într-o postare pe Facebook, acolo unde a publicat și o imagine cu micuții săi alături de cel mai îndrăgit personaj al copiilor.

15665887_1338300996191158_8101051740717114343_n

Vezi și: La doar cinci anișori i-au dedicat Moșului cel Bun un videoclip de toată frumusețea! Iată micuții care au adus magia de sărbători

Rolul lui Moș Crăciun l-a jucat cu multă dăruire actorul Petru Oistric, iar astăzi, Aura a publicat și filmulețul în care Dragoș deschide cadourile. Într-adevăr, bucuria pe care a trăit-o nu poate fi exprimată în cuvinte:

Cât de frumos e să fii copil și să crezi în Moș Crăciun… Cât de important e ca acesta să-ți aducă exact ceea ce i-ai scris in scrisoare 🤗😻

Posted by Aura Revenco on 29 Decembrie 2016

Foto: arhivă personală