De când a devenit mamă, Tania Cergă recunoaște că fiica sa este cea care i-a umplut universul vieții pentru a doua oară. E atât de fericită, încât ajunge până la lacrimi de emoție, atunci când povestește ceva despre ea. Referitor la familie, artista declară că este foarte fericită, iar o hârtie sau o semnătură nu poate influența fericirea unui cuplu. O vom vedea, totuși, mireasă ori ba?

Frecventează grădinița și este încântată de tot ce descoperă nou în fiecare zi. „Seara mă întreabă mereu ce i-am adus. Este un tip de pâine care parcă are un covrig deasura și ea o adoră. de fiecare dată îmi spune: „Mami, să-mi cumperi pâine cu coadă!” (râde). Adevărul e că și mie îmi plăcea în copilărie această pâine și îmi doream ca mama să-mi cumpere o dată 10 pâini, să mă satur și să nu mai fiu nevoită să împart acel cobrig cu fratele meu”, ne povestește Tania Cergă, zâmbind.

cerga cu fetita

Despre Izel, interpreta mai spune că este un copil dezghețat, sociabil și foarte cald. „În fiecare zi învăț câte ceva de la ea. Cel mai mult învăț să fiu fericită din lucruri simple mici: de exemplu să mă cuprindă atunci când vrea să adoarmă. Cred că sunt o persoană fericită, având muzica, care îmi dă sens vieții, și copilul meu – care mi-a umplut universul încă o dată. Eu chiar am o familie frumoasă și iubitoare, sunt recunoscătoare celui de Sus, Universului că are grijă de asta”, a povestit artista, aproape în lacrimi.

„Mămicilor le-aș spune să se oprească, pentru a conștientiza în ce fericire trăiesc. Copilul meu e o bucățică din mine și eu ador acest lucru. Eu așa văd viața: ciclul acesta din părinte în copil înseamnă veșnicia noastră, iar atunci când ne vom opri, se va opri și viața pe pământ. „Together we will be forever” – mi-am și tatuat acest slogan pe mână”, a mai povestit Tania.

Tania CergaDespre soțul ei, artista nu vrea să spună multe, decât că este feritită alături de el și că pentru ea, familia nu înseamnă neapărat și căsătorie. „Bărbatul perfect nu e perfect, în viziunea mea, el plictisește a doua zi. Un argument la care eu mă uitam foarte sceptic ar fi simțul umorului – ăsta e felul în care omul privește lumea. Ei bine, acesta are o mare importanță în dragoste, deși pare banal. Nu cred că cineva vrea să trăiască lângă un om posac și mâhnit. Evident, trebuie să fie curajos, haiduc… să fie un partener pe măsură. Eu sunt o persoană foarte ambițioasă, o luptătoare, nu aștept câini cu covrigi în coadă și e frumos să ai un partener de luptă cu care să câștigi în viață”, declară interpreta.

Întrebată ce nu ar putea ierta persoanei iubite, Tania mărturisește: „Un om înțelept poate trece peste multe lucruri, dacă persoana de lângă el înseamnă cu adevărat ceva. Totul depinde de foarte multe chestii și de legătura dintre cei doi. Sunt fericită acum și cred că aceasta este și o politică de viață”.

Tania Cerga mireasa

Deși a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, artista rămâne la conceptul că semnătura sua o hârtie nu schimbă nimic într-o relație. „Mireasă? – nu știu… viziunea mea asupra acestor lucruri nu e tocmai aceasta, nu am așa vise sau ambiții. Pentru mine familia înseamnă totul, mai puțin semnătură sau ștampilă – înseamnă dragoste, sprijin, și un cap care nu se sfiește să se așeze pe umărul tău. Am fost cerută în căsătorie, nu o dată, dar nu contează. Sunt niște scheme, cu care creștem din copilărie, însă eu am fost deprinsă să-mi pun o groază de întrebări despre orice. Nu m-a convins încă nimeni că semnătura și hârtia contează sau schimbă ceva într-o relație”, mai declară interpreta în studioul UNIMEDIA.

Foto: promotime.md, Revista 15 minute, facebook.com

Distribuie articolul: