Media Forest România, unicul sistem online de monitorizare al canalelor de radiodifuziune, prezent în peste 10 state, a făcut publice datele despre cele mai ascultate melodii romanești în decursul anului 2014. Astfel, cea mai difuzată melodie la posturile de radio s-a dovedit a fi cântecul „Emoții”, cu care au revenit pe piață băieții de la 3 Sud Est. Smiley a intrat cu două piese în primii 10, iar Antonia se pare că i-a cedat locul bărbatului care i-a dăruit recent un copil.

5351303.6 difuzări – acesta este numărul care le-a adus noroc băieților din 3 Sud Est, reveniți pe scena românească în 2014 cu single-ul „Emoții”. „Prieteni, „Emoții” este cea mai difuzată piesă pe radiourile românești în 2014. Uraaa!”, notează Laurențiu Duță pe contul său oficial de Facebook.

Andra si SmileyPe locul II se clasează frumoasa blondă de la X Factor, Delia Matache, piesa căreia ajunge aproape către 515 mii de difuzări. What’s Up cu „Taxi” a fost ascultat de români de peste 500 mii ori, iar fosta voce a trupei Akcent în duet cu Lidia Buble este foarte aproape de locul III.

Smiley se simte în top ca „Acasă”, iar piesa cu același nume se clasează pe locul 6 printre cele mai difuzate melodii din 2014 în România, urmat de un trio din care face parte și viitorul naș de botez al fiului lui Alex Velea. Cel din urmă este pe 8, cu puțin peste 417 mii de difuzări a melodiei „Din vina ta”.

Andra și Moga sunt pe locul 9, iar INNA cu Puya stau bine pe treapta a 10-a cu melodia „Strigă”. Antonia nu a intrat în primiele 10 melodii ale anului, conform Media Forest, clasându-se doar pe locul 11, și aici, pe jumătate grație trupei Holograf, cu care a lansat în 2012 duetul „Întoarce-te acasă”.

Distribuie articolul: