Cei care pășesc pragul atelierului său, se lasă mereu absorbiți de forme și culoare! Iată că deja de aproape 4 ani, tânăra pictoriță Nicoleta Vacaru a găsit o alternativă extrem de atrăgătoare pentru pensule și culori. Practică String Artul - arta de a „hașura” cu ață și cuie, iar lucrările pe care le semnează sunt absolut uluitoare.

String art by Nicoleta Vacaru #nicoletavacaru #nicolart #localsmd #stringart

A post shared by Nicoleta Vacaru (@nicolvacaru) on

Nicoleta Vacaru creează opere de artă utilizând tot felul de mijloace de expresie: culori, cafea, vin și chiar ață & cuie! Ultimele fac parte din tehnica String Art, una deloc simplă, dar extrem de cuceritoare!

dc

Arhitectă de meserie, Nicoleta potrivește milimetru cu milimetru fiecare material, pentru ca produsele finale să miște inimile din loc.

3„Văd String Art-ul ca pe o tehnică pur arhitecturală. Fiind arhitect de profesie, cred că această tehnică mi se potrivește perfect.

Prima dată am descoperit-o în 2013, la un artist chinez, care acoperea tot placajul de lemn cu niște cuie și doar apoi căuta forma, lumina și culoarea. Eu însă mă străduiesc să folosesc mai puține cuie și formele să rămână mai geometrice.

Nu știu dacă în timp ce pictez, învăț ceva despre femei în general. Mai degraba mă studiez pe mine însămi, căci fără să vreau, adaug trăsăturile mele oricărei femei pictate”, ne mărturisește artista.

Nicoleta Vacaru, arhitecta care pictează femei: „Fără să vreau, adaug trăsăturile mele oricărei fete pictate”

Recent, tânăra artistă a pictat cu ajutorul cosmeticelor din cea mai nouă linie by Avon Moldova:

Arta machiajului sau cum a pictat o artistă de la noi cu rujuri și fond de ten (Foto)

Foto: NicolArtAvon, Arhiva Personală

Distribuie articolul: