Acum un an, băieții din 3 Sud Est au venit la Chișinău cu promisiunea că în 2017, vor reveni cu un spectacol grandios în Capitala Republicii Moldova. Aseară, s-au ținut de cuvânt și au stârnit milioane de fiori într-un spectacol live de excepție.

Încă de la începutul lunii martie Sens Music anunța că biletele pentru spectacolul din 5 martie se epuizaseră în totalitate. Spectatorii și mai ales doamnele, au așteptat cu sufletul la gură show-ul live de ieri.

https://www.instagram.com/p/BRRE0JuDWm1/?tagged=3sudest

3 Sud Est a evoluat la Chișinău alături de band-ul său într-un concert dedicat aniversării a 20-a de la fondarea trupei, tocmai de aceea și-a inclus în program piese născute pe tot parcursul acestor ani. Dianna Rotaru și talentații vocaliști din Band-ul Crescendo au fost printre oaspeții serii!

Și în acest an soliștii au fost foarte aproape de public, dialogând de fiecare dată cu cei din sală și făcând foarte des pauze pentru poze și selfie-uri. Ar fi fost imposibil ca legătura să fie alta, cu o sală atât de plină și îndrăgostită de creația lorr! Cel mai curios lucru e că la concert au venit fani de toate vârstele, fapt care i-a bucurat mult pe artiști.

Ceea ce s-a întâmplat aseară în Capitala RM face parte din turneul aniversar al trupei, care va continua pe tot parcursul anului, în România și cu mult peste hotarele ei. Admirați și voi galeria foto semnată de Serghei Bucico:

Foto: Serghei Bucico

Distribuie articolul: