Emma Watson e cunoscută lumii contemporane nu doar pentru rolurile asumate în cinematografie, ci și pentru faptul că este o feministă desăvârșită, inițiind chiar și o campanie în acest sens. De dragul convingerilor sale, Emma a anunțat că ia o pauză de pe ecrane pentru cel puțin un an, timp în care se va dedica unor alte priorități.

Emma Watson este actrița care a mărturisit, în fața adunării ONU, că este adepta egalității de șanse, optând pentru dreptul fiecărei femei de a alege.

Anterior, presa anunța că Emma Watson a fost desemnată drept cea mai importantă feministă din 2014, printre celebrități. Acest detaliu l-a constatat organizația „Ms. Foundation for Women”. Vedeta a lansat campania „He For She”, prin care îi solicita pe bărbați să opteze pentru egalitatea drepturilor dintre sexe.

Emma-Watson-Flickr-UN-Women

Într-un interviu acordat zilele trecute pentru publicația Papermag, Emma a anunțat că ia o pauză cinematografică de un an, timp în care va refuza orice propunere de a apărea pe sticlă, pentru a se dedica dezvoltării proiectului HeForShe:

„Vreau să mă concentrez pe două direcții importante. Prima: dezvolatarea mea personală și a doua: campania de apărare a drepturilor femeilor, sub egida ONU. În prezent, citesc multe cărți legate în special de istoria feminismului. Știu că există oameni care citesc în fiecare zi câte o carte, dar cel mai apropiat scop al meu este o carte pe săptămână. Trebuie să asimilez „tone” întregi de literatură, vrea să privesc, să ascult și să învăț, să fiu în pas cu vremurile. Simt chiar că această percepție îmi schimbă conștiința și structura creierului”, a declarat actrița de 25 de ani.

Foto: popsugar.comthesheaf.com

Distribuie articolul: