Elle UK Style Awards 2017 a desemnat-o drept „Femeia Anului” la începutul acestui an și a avut perfectă dreptate! Săptămâna trecută, Emma Stone a pornit în turneul de promovare a filmului „Frumoasa și Bestia”, iar bagajul de rochii pregătit cu această ocazie este demn de garderoba unei prințese!

Premiera filmului „Frumoasa și Bestia”, adaptat după basmul Disney cu același nume, a avut loc pe 23 februarie, în Anglia. Emma (în film – Belle) a fost în centrul atenției alături de Dan Stevens – cel care joacă rolul Bestiei în aceeași producție.

Atunci, celebra actriță a ales să îmbrace o rochie cu trenă și umerii dezgoliți, semnată de creatoarea Emilia Wickstead:

Disney's "Beauty And The Beast" - UK Launch Event

Turneul mondial de promovare a filmului continuă, iar eroii au ajuns, săptămâna asta, tocmai la Shanghai.

Emma Waston attended the China Premiere in Shanghai

Emma Waston attended the China Premiere in Shanghai

La premiera chineză a filmului „Frumoasa și Bestia”, Emma a ales să poarte o fermecătoare rochie Elie Saab Couture cu pelerină, amintind din nou rolul de prințesă pe care îl joacă în peliculă.

01-embed-emma-watson

De notat că Emma nu face de una singură alegerile vestimentare din cadrul turneului, ci este ajutată de Rebecca Corbin-Murray – stilistul său personal.

https://www.instagram.com/p/BRCs9ZEltUx/?taken-by=rebeccacorbinmurray

🌹@beautyandthebeast premiere in Shanghai 🌹

A post shared by Rebecca Corbin-Murray (@rebeccacorbinmurray) on

Foto: CelebuzzTom + Lorenzo, Stuart C. Wilson/Stuart C. Wilson/Getty Images for Disney, ComingSoon.netRefinery29

 

Distribuie articolul: