”Headlights” – așa se numește videoclipul lansat de Eminem, cu ocazia Mother’s Day – sărbătoare anuală, celebrată de americani, în a doua duminică a lunii mai. Rapperul american a încercat, ca de obicei, să stârnească valuri profunde de emoție în rândul fanilor săi, cerându-și iertare în mod repetat, în fața mamei, pentru toate durerile pe care i le-a provocat de-a lungul anilor.

Interpretul american de 42 de ani își începe videoclipul emoționant cu declarația: ”Știu că te-am dezamăgit, mamă” și vrea să arate că la vârsta sa, încă se mai simte copil.

Eminem a avut mereu un cuvânt rău de spus despre mama acestuia. Anterior, chiar, mama interpretului din Detroit a fost implicată în mai multe procese de judecată cu soția acestuia, Kim, iar aceste scandaluri au făcut furori în presa americană.

Videoclipul pentru această piesă a fost regizat de controversatul Spike Lee – regizorul care a lucrat și la videoclipurile unor celebrități precum Michael Jackson, Prince sau Public Enemy.

Potrivit detroit.cbslocal.com, filmările au avut loc în Detroit, chiar în locurile în care Eminem a copilărit și a trăit primele încercări de a cânta muzică rapp.

Headlights este o piesă din cel mai nou album al rapperului american – vândut în peste două milioane de copii, în Statele Unite ale Americii. Producția a fost realizată în colaborare cu vocalistul Nate Ruess.

Amintim că numele adevărat al rapperului american este Marshall Bruce Mathers III. Eminem s-a căsătorit de două ori cu Kimberly Anne, pe care a cunoscut-o încă din liceu. În cuplul acestora, s-a născut Hailie Jade Scott – unica lor fiică biologică. Acum, Hailie are 19 ani și o serie întreagă de piese dedicate în exclusivitate ei, din partea tatălui.

Pe lângă Hailie, Eminem o educă și pe fiica sa adoptivă – Alaina Mathers, de fapt, nepoata biologică a cumnatei sale, de pe linia soției. Și Alainei i-ai fost dedicate, de altfel, câteva piese din repertoriul rapperului.

Un alt copil aflat în custodia lui Eminem este Nathan Mathers – fratele său vitreg, care nu a atins, încă, majoratul.

Simțul paternității lui Eminem, însă, nu se oprește aici. Acesta își dorește și custodia asupra lui Whitney – fiica lui Kim, din relația cu un alt bărbat. Eminem intenționează să-i schimbe numele acesteia, după sine, în Whitney Mathers.

Foto: dailymail.co.uk, eminemgod.com, www.billboard.com, qmagazine.ro, rapgenius.com,

Distribuie articolul: