Mare a fost uimirea când pe Instagram, Emily a postat o poză cu cel care i-a devenit soț acum două zile. Niciunul dintre fanii săi virtuali nu s-a așteptat ca focoasa brunetă să ajungă atât de repede în fața altarului.

Emily s-a măritat cu Sebastian Bear-McClard, cu care s-a afișat de câteva ori în public anul trecut, după cum relatează Daily Star. Doar cei apropiați au știut de decizia fotomodelului, dar, în cele din urmă, ea i-a înștiințat și pe urmăritorii din social media.

În ultimul timp, Emily a devenit mai distantă față de persoanele care-i frecventează conturile din mediul online, probabil și din cauza numeroaselor critici mai mult sau mai puțin constructive, dar mereu răutăcioase. Din acest motiv, bruneta a avut și o replică tăioasă pentru toți cei care nu o apreciază pentru faptul că îi place să spună ce gândește:

„Cred că dacă nu ai persoane care te urăsc sau dacă nu ești cumva controversată, înseamnă că nu ești o persoană demnă. Mai degrabă prefer să enervez pe toată lumea, decât să-i las să mă lingușească. Mă simt puternică atunci când am dreptate în privința lucrurilor pe care le spun”, a scris Emily pe Internet.

Vezi și: Fotografia de un milion de aprecieri! Emily Ratajkowski este cea mai dorită femeie din lume

Distribuie articolul: