Emily Ratajkowski este femeia cu cel mai frumoși sâni naturali. La cei 26 de ani ai săi, americanca și-a făcut un nume în industria modei și este cunoscută drept cea mai dezinhibată tânără de peste Ocean.

Contul său de Instagram este un deliciu pentru peste 16 milioane de fani care se delectează cu fotografii care mai de care mai deocheate. În lenjerie intimă sau complet goală, în ipostaze mai provocatoare sau artistice, fotografiile cu Emily par să le fi inspirat și pe vedetele autohtone.

Cântărețele își delectează și ele fanii cu fotografii din vacanțele exotice, de la concerte sau din viața de zi cu zi, iar ipostazele sexy nu lipsesc. Astfel, Alexandra Stan și Anna Lesko sunt doar două dintre divele autohtone care arată exemplar și nu se sfiesc să împărtășească cu prietenii virtuali niște ipostaze mai intime.

Le place să stârnească imaginația bărbaților, așa că fotografiile topless de tip selfie, în oglindă sau la plajă, îi încântă pe prietenii virtuali. Iată cele mai sexy ipostaze cu ele, în fotografii à la Emily Ratajkowski!

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Emily Ratajkowski nu se oprește! Încă un nud care a făcut înconjurul internetului (Foto)

Distribuie articolul: