Ne-am obișnuit să o vedem pe Emily Ratajkowski în diverse ședințe foto unde modelul lasă mai totul la vedere. De data aceasta Emily s-a decis pentru ședință foto chiar la ea acasă, vezi ce i-a ieșit.

Modelul Emily Ratajkowski ne surprinde din ce în ce mai mult. În timp ce se afla în propria casă, actrița și-a postat câteva fotografii care au făcut senzație pe Instagram.

Frumoasa actriță în vârstă de 28 de ani a pozat în lenjerie intimă, în spatele pozei fiind animalul ei de companie, câinele Colombo. Emily și-a etalat bronzul perfect și abdomenul tonifiat.

Recent, Emily Ratajkowski a pozat goală în semn de protest. Aceasta s-a declarat revoltată de noile reglementări privind avortul din SUA. State precum Alabama, Georgia și Ohio au interzis avortul după șase săptămâni de sarcină, chiar dacă femeile au fost victime ale violului sau ale incestului.

„Săptămâna aceasta, 25 de bărbați albi au interzis prin lege avortul în Alabama, chiar și în caz de viol și incest. Acești bărbați în putere și-au impus voința în ceea ce privește trupurile femeilor pentru a susține patriarhatul și pentru a perpetua complexul penitenciarelor industriale, împiedicând dreptul femeilor cu posibilități economice reduse de a alege să nu se reproducă”, scris vedeta pe contul ei oficial de Instagram.

SURSA

Distribuie articolul: