După o vacanță lungă și binemeritată, îndrăgita Doamna Dora a revenit pe micile ecrane. Și pentru că ieri a fost prima emisiune din acest sezon, la Dora Show a venit și un invitat special. Despre cine este vorba, aflați mai jos.


Da, chiar Emilian Crețu a vizitat-o pe Doamna Dora. Întrebat ce talent ascunde în sine de a reușit să cucerească atâta lume, actorul a fost cât se poate de explicit. Și la capitolul cercei, a avut de comentat:

„Cred că felul meu de a fi și-a spus cuvântul. Sunt o persoană sinceră, o persoană nebună. Cât despre cercei, știu că e o problemă pentru Republica Moldova. Foarte des primesc mesaj negative la acest capitol. Prima gaură am făcut-o pentru că așa am vrut eu, iar a doua pentru că am personaje care pur și simplu au nevoie de cercei: Geta, Speranța Tufă și altele. Pe mine nu mă deranjează și nu pot înțelege de ce pe alții îi deranjează. De fapt, cerceii au fost purtați întâi de bărbați, de vânători”, menționează Emilian.

20993017_267444850410794_4335616013180871138_n

„Diferența dintre mine și ceilalți vloggeri este că eu am devenit vlogger fără ca să vreau și fără ca să mă fac vedetă. Iar ceilalți au văzut că asta a fost la modă. Astăzi, vloggerii s-au înmulțit. Ce mă bucură este că eu am rămas același, iar oamenii mă apreciază pentru asta”, adaugă actorul.

Provocat de echipa Dora Show, Emilian Crețu a fost pentru o zi fotbalist. A participat la antrenamente și a făcut sport cât pentru o lună înainte. Pe final de emisiune, Doamna Dora a făcut publice și câteva imagini din arhiva personală a invitatului, din vremea adolescenței:

Emisiunea integrală o puteți urmări AICI.

Foto: Facebook.com