Așa cum a anunțat anterior, Emilian Crețu a revenit la Jurnal TV, doar că de această dată în rol de... prezentatoare. Îndrăgitul actor va juca de azi înainte, în fiecare sâmbătă, rolul Doamnei Dora - personaj conceput chiar de el. Ieri, telespectatorii au avut ocazia să vadă prima emisiune „Dora Show”, acolo unde vedetele vor fi criticate, lăudate și provocate.

Reflectarea evenimentelor mondene, discuții cu vedetele, notarea celor mai bune și mai proaste ținute, dar și alte subiecte de interes au fost abordate în prima ediție „Dora Show”. Stilată și foarte bine aranjată, așa după cum și-a obișnuit publicul, Doamna Dora a apărut pe micile ecrane extrem de încântată de noua sa misiune. Iar ca toate să arate de nota 10, decorul a fost ales în conformitate cu tematica show-ului. Printre toate detaliile, a fost remarcat și un covor „din Casa Mare”, așa cum a menționat prezentatoarea.

capture-20170402-165932

capture-20170402-165652

Primul invitat special al emisiunii a fost interpretul Igor Cuciuc, cel care s-a ales și cu o farsă cu ocazia Zilei Umorului. Cântărețul de muzică populară a fost chemat să cânte la un parastas, iar acesta a căzut imediat în plasă. Ulterior, Igor Cuciuc a fost provocat să interpreteze una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Ionel Istrati, lucru cu care s-a isprăvit de minune.

Vedeți AICI prima ediție a emisiunii „Dora Show” de la Jurnal TV.

Foto: captură video