A trecut mai mult de un an de la mega-succesul animației Disney – „Frozen”. Și pentru că directorii Chris Buck și Jennifer Lee au fost o echipă bună și au realizat o producție atât de minunată, s-au gândit la un nou desen animat întitulat „Frozen Fever”. Astfel, toți fanii Reginei Elsa, a sororii sale Prințesa Anna și a omului de zăpadă Olaf, vor avea ocazia să-i revadă curând.

Povestea animației se bazează pe o petrecere-surpriză pe care Elsa împreună cu Kristoff o organizează pentru Prințesa Anna. Din cauza puterilor sale supranaturale, Regina Elsa complică din nou lucrurile. 

Cei care vor da voce personajelor animației sunt: Idina Menzel (Elsa), Kristen Bell (Anna), Jonathan Groff (Kristoff) și Josh Gad (Olaf).

De această dată Elsa va renunța la frumoasa rochie albastră care a devenit o „tendință” în materie de ținute și va opta pentru o rochie verde, viu colorată pentru petrecerea de aniversare. 

Filmul a avut încasări impresionante – 1.219 miliarde de dolari la box-office-ul singur, dar și alte sume exagerat de mari pentru accesoriile în baza acestui desen animat.

Potrivit Variety, filmul a câștigat 400 de milioane de dolari în Statele Unite, peste 194 milioane de dolari în Japonia și în prezent încasările încă continuă.

„Frozen” a devenit cea mai mare imagine de animație și cel de-al cincilea film cu cele mai mari încasări din istoria filmului animat.

Fanii vor putea să-i revadă pe acești minunați „actori” pe marile ecrane, din data de 13 martie 2015.

Sursa/foto: dailymail.co.uk

Distribuie articolul: