La 3 zile distanță după ce și-a născut fetița prin operație de cezariană, Ellie White alias Elena Baltagan, s-a externat de la maternitatea MedLife Grivita. Fetița pe nume Alexis Maria a venit pe lume, măsurând o greutate de 3,370 kg. La 3 zile după naștere, fericita mămică a revenit acasă cu noul membru al familiei.

foto: libertatea

foto: libertatea

Ieri, pe contul său oficial de Facebook, Ellie White își anunța fanii că s-a externat. „Și am ajuns acasă! Mulțumim tuturor pentru gândurile bune!”, a mărturisit artista. Mare i-a fost mirarea băiețelului de doi ani și jumătate, pe care artista îl educă împreună cu Doru Tincă.

„Sunt bucuroasă că, în sfârșit, am ajuns acasă împreună cu Alexis Maria și că l-am revăzut pe Mihăiță. Spre plăcuta mea surprindere, cel mic a reacționat cât se poate de bine când a văzut-o. Am avut, ce-i drept, și noi o implicare în a calma spiritele. I-am dat cadou o mască de Spiderman și un roboțel din Transformers și i-am spus că sunt din partea celei mici. Drept răsplată, Mihăiță a mângâiat-o, a pupat-o și i-a spus Mulțumesc!”, mărturisește Elena.

Foto: Facebook, elliewhite.ro, Ciprian Strugariu

Distribuie articolul: