Fericire mare în familia Elenei Baltagan, alias Ellie White. Cântăreața de origine română a adus pe lume o fetiță prin operație de cezariană. Atât copilul, cât și mămica, se simt foarte bine. Reprezentanții oficiali ai vedetei au dezvăluit deja publicului prenumele pe care părinții l-au ales pentru fetiță!

Ultimele zile de sarcină au trecut cât niște ani întregi pentru Elena Baltagan. Cântăreața posta fotografii în fiecare dintre zile, tot calculând timpul rămas până la nașterea planificată. Da, vedeta a ales să nască prin operație de cezariană și a făcut acest lucru conștient. Ieri dimineață, vedeta comunica, pe internet: „Bagajul făcut, emoționată și, mai presus de toate, FERICITĂ!!! Țineti-mi pumnii să fie bine!” Fanii i-au ținut pumnii cu adevărat.

Echipa de management a interpretei anunță că Ellie White a născut o fetiță perfect sănătoasă. Fetița a venit pe lume ieri, la maternitatea MedLife Grivita, la ora 12:45. Copilul cântărește 3,370 kg și va purta prenumele Alexis Maria, precum confirmă și certificatul emis de maternitate.

Recent, Elena a participat și la un eveniment caritabil, în cadrul căruia a declarat că la nașterea fetiței va colecta celulele stem, pe care le va păstra până când fata va împlini vârsta de 18 ani. „Celulele stem pot salva vieți, pot vindeca diferite boli cum ar fi cele ale sângelui și nu numai. Orice tânar părinte trebuie să se informeze înainte de a face acest pas”, spunea gravida.

Ellie White mai educă, alături de Doru Tincă, iubitul ei, și un băiețel de 4 ani, pe nume Mihai.

Foto: Facebook, elliewhite.ro

Distribuie articolul: