După mai bine de o jumătate de an de luptă cu cancerul, Ellene Mocrii decide să împartă din experiența sa și din motivația pe care o are pentru a învinge această luptă. A decis să vă împartă și vouă motivație, rețete, gânduri pozitive și mult optimism pe noul său blog: ElleneMocrii.com.

„Vreau să fie un blog pozitiv de motivare, care are ca scop schimbarea conceptului înrădăcinat la noi: cancerul este o sentință! Voi vorbi foarte mult despre spiritualitate, motivare, lifestyle în timpul și după cancer, voi aduce istorii ale oamenilor care au învins cancerul la noi în Republica Moldova, voi prezenta diferite exerciții de automotivare și ridicare a moralului, cure de detoxifiere și desigur proiecte foto frumoase, pentru că asta mă motivează și pe mine. Vreau să spun lumii: cancerul poate fi învins! Chiar și în timpul Chimioterapiei, și după poți avea o viață foarte frumoasă și veselă, completă din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Ellene.

elena cover 2

Ellene a încheiat a doua etapă a tratamentului său, una primară, efectuată la Institutul Oncologic din Chișinău. Urmează altele, care deja pot fi realizate doar în Italia, la Clinica de Hematologie din Roma, acolo unde Elena speră să ajungă din septembrie, datorită sprijinului acprdat de toată lumea care a donat pentru ea.

„Urmeaza a 3-a etapă de chimioterapie, după care 2 ani de tratament de menținere și mentenanță. Dacă păstrez desigur remisiunea completă – deci lupta adevărată abia începe (zâmbește). Asta include analize, puncții lombare o data la 6 săptămâni cu introducere de medicament și timp de 2 ani administrare de pastile zilnic. Toate medicamentele de care am nevoie în acești 2 ani le gasesc în original numai în Italia. Pentru organismul meu ei acolo îmi pot face în laborator un fel de coctail pregătit pentru vârsta și grupa mea sangvină. O dată la jumătate de an trebuie să fac analizele cromozomiale și ale cariotipului uman, tot acolo la ei, deoarece la noi ele nu se fac”, ne-a mai povestit fotografa.

Vă îndemnăm să urmăriți în continuare blogul Ellene Mocrii și să vă delectați cu poveștile de viață pe care o să vi le prezinte colega noastră acolo. Elena vă mulțumește enorm fiecăruia pentru implicarea în campania sufletului #FightForEllene.

elena cover 1

Foto: ElleneMocrii.com