Este puternică și va învinge această mare încercare, suntem siguri de acest lucru. Vorbim despre colega noastră, fotografa Ellene Mocrii, care de mai bine de două luni este internată și face tratamente specifice la Institutul Oncologic din Chișinău, diagnosticată fiind la final de decembrie cu Leucemie acută. Mai multe evenimente care i-au fost dedicate au ajutat familia ei să adune suma de circa 70 de mii de dolari, aceasta constituind mai puțin de 30% din tot necesarul pentru ca Elena să se facă bine.

Donează ACUM.

ellene 1

Mesajul Elenei Mocrii pentru prieteni: „Simt fiecare gând bun. Eu continuu să lupt!”

Contactată de Ea.md, mama Elenei, Rodica Andronache, ne-a povestit în câteva cuvinte despre starea de sănătate la moment a colegei noastre. Am aflat că are parte zilnic de noi încercări, însă ea rezistă cu dârzenie la toate.

mama elenei„La moment ea continuă tratamentul de chimioterapie, dar, în același timp, și unul specific de întărire a organismului, fiind foarte slăbită după atâtea preparate. Starea ei oscilează, însă este permanent monitorizată de doctorii de aici, lucru pentru care le suntem profund recunoscători. Elena este o luptătoare de la care și noi învățăm, a rezistat până acum la atâtea încercări, încât noi căpătăm curaj doar fiind alături de ea. Ne rugăm doar ca să fie puternică din toate punctele de vedere pentru a încheia această etapă a tratamentului și a putea să ne gândim la continuarea lui în Germania sau Italia, acolo de unde avem deja reacții față de cazul nostru”, ne-a spus Rodica Andronache.

Mama Elenei Mocrii spune despre starea de sănătate a fotografei. Prima fază a tratamentului mai durează o lună

Doamna Andronache, ne-a mai spus că acum cel mai mare vis al Elenei este să învingă leucemia ca, mai apoi, să se dedice acțiunilor caritabile, pentru ai ajuta pe cei care, dintr-o întâmplare a sorții, trebuie să lupte mai mult pentru viață. Tratamentul Elenei peste hotare este posibil doar cu ajutorul material pe care îl poate oferi fiecare dintre voi. Vă îndemnăm să continuați să donați pe Generosity.com sau direct, prin virament bancar la următoarele conturi:

Detalii cont de binefacere pentru transfer:

For Paypal: dragosmocrii@gmail.com

B.C. „Mobiasbanca- Groupe Societe Generale” S. A.
Beneficiar: Andronache Rodica
Cod Fiscal: 2003044023192
Cont curent in MDL: MD55MO2259ASV96545287100
IBAN: MD79MO2259ASV96544807100 (EURO)
IBAN: MD91MO2259ASV96544567100 (USD)

Mama Elenei, Rodica Andronache +373 68086531

Foto: Sergiu Botnarenco, Dima Iacovlev