Mulți oameni au fost și sunt în continuare alături de colega noastră, fotografa Ellene Mocrii, diagnosticată la început de an cu leucemie limfoblastică acută. Iată că rugăciunile sufletelor care o iubesc își fac efectul, iar Ellene se simte mai bine și poate împărtăși mesaje oamenilor care, la fel ca și ea, se tratează de aceeași boală.

Revenită pentru puțin timp acasă, Elena a găsit puteri de a transmite tuturor un mesaj venit din suflet:

Sunt atât de recunoscătoare zi de zi că mă simt bine și am energia necesară să pot să răspund la mesajele oamenilor care, din păcate, trec prin situații asemănătoare ca a mea. Sunt atât de recunoscătoare Domnului că prin această experiență m-a învățat și mai tare să iubesc și să apreciez oamenii, oameni buni, cu suflete blajine. Din toată această experiență, am învățat: cancerul nu e o sentință, el poate fi învins!

13450208_1392751764074560_8029386515356534288_n

1Elena trădează și faptul că a fost ajutată de cartea „Tea & Chemo: Fighting Cancer, Living Life”, de Jackie Buxton – o poveste reală autobiografică a unei femei diagnosticate cu cancer mamar la vârsta de 45 de ani. Buxton a folosit scrisul pentru a-și împărtăși experiența care i-ar putea inspira și pe alți oameni să învingă această boală. Venturile din vânzările acestei cărți sunt direcționate spre bugetul a 3 organizați caritabile: The Haven, Breast Cancer Now și The Robert Ogden Macmillan Centre, Harrogate.

Amintim că recent, Ellene Mocrii și-a îndemnat prietenii să fie și alături de fotograful Igor Schimbător, care a fost diagnosticat recent cu o tumoare la nivelul mediastinului cu limfom. Pe 16 mai, Igor a zburat in Italia la o clinică oncologică pentru consultație, iar până în prezent, contul de pe generosity.com, realizat pentru cauza lui Igor, a adunat cca 6300 de dolari din 15.000$, de cât are nevoie familia, pentru început.

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: