Săptămâna modei haute couture de la Paris își continuă avântul, iar astăzi a avut loc etalarea unei colecții așteptate de întreaga lume a designului. Elie Saab a arătat lumii cele mai noi modele de rochii de seară, de mireasă și de cocktail, abia ieșite din ateliere. Ce culori, țesături și detalii a luat în considerare celebrul designer libanez, în colecția de primăvară-vară a acestui an, aflați mai jos. 

Nu mai este un secret că rochiile de seară și cele cocktail, create de Elie Saab, sunt adorate de femeile de pretutindeni. Ținutele semnate de acest designer se deosebesc prin jocuri de dantelă, croieli complicate și o strălucire orbitoare a decorațiilor. 

În colecția care va face furori în sezonul următor, Elie Saab și-a dorit să accentueze un detaliu nou – penele. 

Nici gama cromatică a noii colecții nu se deosebește prea mult de ceea ce ne-am obișnuit să vedem la Elie Saab. Și de această dată colecția a fost împărțită în câteva blocuri cromatice, în care s-au identificat, preponderent, rochii de nuanțe pastelate.

Albul, crem-ul, rozul, culoarea lămâii, fumului și a focului și-au găsit locuri de cinste pe suprafața acestor rochii extraordinare. Saab n-a ezitat să accentueze colecția și cu rochii de culoare neagră sau cu printuri florale.

Designerul libanez a utilizat și pentru această colecție kilometri întregi de pânză de toate texturile, pe care le-a combinat cu șofon și mii de cristale. Și, da, pe aceste rochii „au crescut” multe, multe pene!

Creatorul s-a gândit la un spectru larg de modele pentru diferite forme și preferințe, astfel că nu au rămas neabordate modelele de rochii lungi și vaporoase, dar nici cele scurte și cochete. 

Punctul culminant al prezentării a constat din etalarea unei rochii de mireasă excepționale, după care, însuși creatorul și-a făcut apariția în fața spectatorilor.

Foto: Gettyimages.com/Fotobank.com

Distribuie articolul: