Colecția de primavară/vară 2015 a cunoscutului creator Elie Saab este o invitație într-o lume a necunoscutului. Prezentată la început de octombrie la Paris Fashion Week. colecția se anunță a fi revelația viitorului sezon cald. „Dive Into the Deep”, precum a fost intitulată, are ca Center Stage nuanțe de „Amalfi Blue Sea” și „Laguna Verde”.

Fauna și Flora mării italiene au fost sursa de inspirație principală pentru primavara/vara 2015 în colecția lui colectare Elie Saab, prezentată la Paris Fashion Week. Rochiile de seară au luat culorile recifilor de corali, portocaliu și galben intens, și multe nuanțe ale apei de mare. Rochiile dezvăluie multă dantelă albă, marca Saab, mai scrie senatus.net.

elie1 

elie3

elie2

elie3

Șifonul și dantela chic, de asemenea, a amplificat senzația de oceanic. Semanandul de sirene și modelele care și-au croit drum pe podium au amintit de solzi de pește tropical. Rochii maxi, seturi de pantaloni și bluze sau bluze cu inserții din dantelă – peste tot aceasta a jucat un rol-cheie, dezvăluind curbe dintre cele mai subtile moduri.

elie2

elie

elie7

Designerul libanez a lucrat, de asemenea, în paiete pentru rochiile de seară foarte sexy. În ceea ce privește încălțămintea, a fost comună pentru toată lumea – sandale cu talpă plată sau cu tocuri. Machiajul a păstrat nuanțele de și par să indice o tendință pentru vara viitoare. 

elie 5

elie7

elie3

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: