Acum câteva zile, vă relatam despre prima experiență a politicienei Elena Udrea, de zbor cu parașuta, în contextul lansării tricourilor de susținere a partidului pe care îl reprezintă. Astăzi, Elena Udrea a pășit pragul UNIMEDIA, iar, în interviul pe care l-a acordat, a mărturisit mai multe detalii despre experiența sa de zbor.

Experiența a fost unică. Nu seamănă cu nimic, pentru că nu știi la ce să te aștepți. Toată lumea mi-a spus că-mi va fi teamă în momentul în care se va deschide ușa. Și, într-adevăr, când nu mai ai nimic sub tine și ai 4200 de metri de gol până la Pământ, nu mai e așa de vesel. Am sărit, mi-am înfrânt o temere, pentru că știam că-mi va fi teamă de momentul acela, de cădere în gol. Dacă voi mai avea o asemenea ocazie, voi mai sări, dar nu știu dacă va apărea, pentru că nu este chiar fericit să cazi cu viteza de 200 km/h prin aer, de la înălțime. Nu e chiar un lucru pe care vrei să-l faci des, spune Elena Udrea.

Amintim că de 1 mai, una dintre cele mai sexy femei din politica românească, Elena Udrea, a făcut un salt cu parașuta, lansând, la înălțime, linia de tricouri a partidului PMP.

Șefa informală a partidului prezidenţial a îmbrăcat costumul de parașutist, un tricou al partidului pe care îl reprezintă, a urcat în avion de pe aerodromul de la Clinceni, Ilfov, și a sărit fără nicio frică de la înălțimea de tocmai 4200 de metri.

România se vede frumos de sus” mai spunea Elena Udrea, imediat după săritură.

 

Distribuie articolul: