Celebra Elena Udrea va deveni mămică. Şi bucuria este cu atât mai mare cu cât aşteaptă gemeni. Anunțul a fost confirmat chiar de ea.

Zvonurile că Elena Udrea ar fi însărcinată au apărut încă de la sfârșitul lunii ianuarie, după ce a fost văzută ieșind dintr-o clinică medicală, specializată în probleme ginecologice, însă la acea vreme Elena Udrea a negat cu vehemență.

Deunăzi, fosta politicianca a recunoscut că va deveni mamă la 44 de ani, într-un interviu acordat la Antena 3.

„Sarcina evoluează bine, este vorba despre o sarcină gemelară, sper să fie doi băieți”, a spus Elena Udrea, aflată în Costa Rica.

„Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, formează un cuplu de mai bine de un an și jumătate şi sunt deja logodiţi.

Vezi și: Elena Udrea și-a făcut o schimbare de imagine! „Blonda de la Cotroceni” este de nerecunoscut (Foto)

Distribuie articolul: