Tot mai multe jurnaliste încearcă postura de modele, iar podiumul devine a doua rampă de lansare pentru ele. Au demostrat că sunt bune la scriere, prezentare, redactare și moderare de emisiuni – ei bine, sunt de admirat și la prezentările de modă. Jurnalistele Elena Robu și Ana Sîrbu au defilat recent în haine ale designerilor autohtoni ca niște adevărate top modele.

Elena Robu

„Este o experiență frumoasă pentru mine ca după emisiune să îmbrac vestimentația producătorilor autohtoni și să o prezentăm tuturor celor interesați. Designerii noștri ne demonstrează o dată în plus creativitatea și dăruirea lor, iar noi, la rândul nostru, ar fi bine să îi susținem. Asta încerc să fac ori de câte ori sunt invitată la Cosânzeana”, ne-a mărturisit Elena Robu, prezentatoarea emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

Elena Robu

Elena Robu

Elena Robu

Cosânzeana

​„Experiența de a fi model trebuie să o încerce toate femeile din Moldova. Avem o părerea urâtă despre corpurile noastre și avem nevoie să fim admirate în toată splendoare. Pe lângă faptul că am reușit să port haine create de designerii autohtoni, am cunoscut lume care își dorește să schimbe Moldova. „Cosânzeana” e un loc care te face mai frumos și mai dornic să de a promova tradițiile”, ne-a declarat Ana Sîrbu, reporter la Portalul de știri UNIMEDIA.

Ana Sîrbu

Ana Sîrbu

Ana Sîrbu

Ana Sîrbu

Precizăm că prezentatoarele au defilat în cadrul evenimentului „Paște Cosânzenesc”, organizat în scopul prezentării noilor colecții a câtorva dintre designerii autohtoni în cadrul salonului de Modă Cosânzeana.

Distribuie articolul: