Elena Postica este specialista care face magie, iar miresele ies din mâinile ei absolut perfecte. Hair stilista și make-up artista are însă secretele ei, care păstrează o coafură fresh până dimineață. Urmează-le ca să uiți de grijile ce țin de coafura ta din ziua nunții.

Părul creponat capătă mult mai multă rezistență

„S-a inventat placa de creponat părul, cu diferite mărimi ale onduleului. Este o salvare pentru femeile care au părul moale, sensibil și greu de coafat. La modul practic, această metodă adaugă părului de două sau chiar de trei ori mai multă rezistență la procedurile de coafare, respectiv – o să vă asigure o coafură rezistentă până la finalul evenimentului”.

Vezi și: Cele mai deosebite coafuri de mireasă pentru acest an, de la o meșteriță cu mâini de aur (Foto)

colaj 2

Fixativul corect

„Nu doar firma producătoare a fixativului este importantă, dar și gradul acestuia de fixare. Fiecare fixativ are un punctaj de la 1 la 5 care indică puterea de rezistență a acestuia. Un specialist bun știe sigur că o coafură se va fixa corect anume cu mai multe tipuri de fixativ, fiecare aplicat pe porțiune corectă a coafurii”.

colaj 4

colaj 3

Agrafele fixate corect

„Există și tehnici speciale chiar de fixare a unei coafuri, a agrafelor, pentru ca acestea să țină bine, să reziste. Fiecare șuviță, în dependență de tipul coafurii își are locul ei, iar construirea corectă a sistemului de fixare asigură rezistența cât mai îndelungată a ceea ce face specialistul. Este importantă și baza coafurii, mai ales dacă mireasa a optat pentru părul strâns în coc sau o coafură elaborată”.

colaj 1

Coafură și Machiaj – Elena Postica

Tel: 069616520

Vezi și: Miresele, în prag de toamna. Ce coafura și machiaj să alegi dacă ai nunta în 2017-2018 (Foto)

P