După mai multe proiecte de slăbit și alimentație echilibrată desfășurate cu succes în Republica Moldova, numeroase ore de școlire peste hotare și Cea mai mare conventie internationala de aerobic- fitness organizata in R. Moldova, Elena Ozun a reușit să își materializeze activitatea și scopurile într-un studiou modern care îi poartă numele. Elena Ozun Fitness & Nutrition Studio este locul în care fiecare femeie, grație sportului, programelor individuale de nutriție și a programului de remodelare corporală pot renaște și ajunge la formele și echilibrul pe care și-l doresc.

„Vreau prin acest studiou să ajut femeile să își recapete încrederea în sine, să reușească să aibă un mod de viață sănătos, să integreze fitnessul și sportul în viața de zi cu zi, să aibă un echilibru interior, un echilibru în alimentație și să fie fericite, pentru că dacă suntem echilibrate – suntem fericite sau nu”, a declarat Elena Ozun, specialistă în fitness și nutriționistă.

Elena Ozun lansare studio.00_00_44_42.Still003

„Vom avea antrenamente ca Jumping Fitness – e un tip de antrenament pe care îl promovez de foarte mult mult timp pentru că este foarte eficient. Am mai adăugat pe lângă antrenamentele pe care le aveam până acum Fly yoga, kangoo jumps, TRX – care este foarte interesant”, a mai specificat Elena Ozun.

Invitații prezenți la lansare s-au arătați încântați de programele propuse și chiar ne-au mărturisit că și-ar dori să încerce antrenamentele mai puțin tradiționale. Cert este că fiecăruia i s-a înrădăcinat deja conceptul: Fitnessul merge mână în mână cu alimentația corectă.

„În momentul în care devii mamă începi altfel să îți numeri caloriile, încerci altfel să arăți, pentru că trebuie să fii un exemplu pentru cei mici, tinzi să cumperi mâncare mai sănătoasă, cu mai puține E-uri, etc. Începi să trăiești odată cu copiii tăi și să reînvii cu ei, vrei ca tot ce e mai bun să fie pentru ei. Mi-ar plăcea să ajung și eu să beneficiez de acest program”, spune Diana Voevuțchi, designer vestimentar.

Elena Ozun lansare studio.00_01_24_27.Still004

 

„Să nu uităm de faptul că sportul și nutriția sunt cele mai imăportante lucruri din viața noastră care ne fac să arătăm bine. Nici machiajul, nicio ținută foarte ieșită din comun n-o să ne facă perfecte și frumoase dacă nu o să ținem cont de un mod de viață sănătos”, ne-a declarat Viorela Demici, model.

„Avem în plan o colaborare. Frumusețea este direct legată cu ce mâncăm și cât sport facem. Mișcându-ne și alimentându-ne sănătos frumusețea vine de la sine, noi doar o amplificăm prin ceea ce facem”, Ana Platonov, cosmeticiană și antreprenoare.

„Foarte important – vom avea un program de remodelare corporală, care se numește #Restart și care te slăbește, te tonifiază și îți face alimentația individualizată timp de șase săptămâni. Avem rezultate foarte bune pentru că lucrăm cu specialiștii internaționali – deci aveți totul pe tavă, de la sport la alimentație sănătoasă și psihologie. Timp de șase săptămâni reveniți în formă și sunteți tonifiate foarte bine”, a mai spus Elena Ozun, antrenor personal și nutriționist.

Elena Ozun lansare studio.00_00_23_36.Still001Studioul de nutriție și fitness este situat la Botanica, pe bulevardul Dacia 49/14, iar în curând antrenoarea și nutriționista Elena Ozun preconizează să lanseze încă unul similar în sectorul Ciocana. Odată cu studioul, a fost lansat și site-ul oficial: ElenaOzun.md, unde poți găsi toată informația necesară despre orice tip de antrenament sau program propus de specialiștii studioului. Totul pentru ca femeile să aibă aproape de ele antrenori calificați care să le ajute să slăbească, să se alimenteze corect și să își recapete pofta de viață.

P