După ce au scris istorie și au stabilit un nou trend muzical cu hiturile „€œEcou” și „€œMamma Mia (Hea€™s Italiano)”, Glance și Elena Gheorghe continuă povestea de succes cu single-ul „În bucăți”, lansat alături de NAGUALE. Într-un sticl „€œCinema” (primul single al lui Glance), noua piesă este mai emoțională și mult mai dramatică. 

Gabi€œ„În bucăți” spune o poveste… Fiecare beat al piesei este simțit intens, bătălia emoțiilor care sufocă personajul și se revarsă foarte frumos în imaginile din acest clip este foarte pronunțată”, declară Glance pentru TopRomanesc.ro

„La scena cu lupta mi-a fost tare frică, chiar se băteau, nu mimau…dacă era la tv, eram ok, dar fiind la un metru de ei, m-au încercat toate sentimentele, de fapt era un mix între panică, teamă, milă, în concluzie îmi tremurau genunchii de frică. €œA fost poate cel mai greu rol de până acum. M-am lăsat de poveste, m-am pus în locul femeii lovite, mustrate… a fost greu”, a recunoscut Elena Gheorghe.

Videoclipul regizat de către Dan Petcan îi aduce pe cei 3 artiști, Glance, Elena și Naguale, într-un scenariu emoționant, cu multe provocări actoricești, treceri între emoții și stări diferite, roluri care evidențiază vulnerabilitățile și sensibilitatea artiștilor, în care dialogul interior se duce între personajele interpretate de către Glance și Elena. Lupta fizică se duce între cei 2 sportivi de performanță, Bogdan Stoica și Ștefan Szmoru, ce reprezintă alter ego-urile celor 2 protagoniști, iar Ovidiu Baciu (NAGUALE) preia rolul liberului arbitru. 

Distribuie articolul: