În viața acestei interprete, totul se întâmplă ca-n povești. Elena Gheorghe nu doar că are un exterior de prințesă. Este căsătorită cu un bărbat pe care îl iubește de foarte mulți ani și a născut un copil ca o binecuvântare. Astăzi, Elena Gheorghe a prezentat, în sfârșit, videoclipul în care și-a depus toată străduința ultimelor luni. Produsul video însoțește piesa „Autograf”, lansată tot astăzi.

Videoclipul piesei „Autograf” este, cu siguranță, produsul la care Elena Gheorghe a muncit cel mai mult. Și nu ne referim aici la felul în care și-a jucat rolurile. Vedeta a intrat, succesiv, în rolurile personajelor Scufița Rosie, Alba ca Zapadă, Cenușăreasa, Jasmine și Ariel, chiar dacă seamănă foarte bine doar cu una dintre ele – ultima. Și pentru fiecare dintre prințese, și-a croit câte o rochie aparte!

N-o să intuiți, însă noua piesă a Elenei Gheorghe e scrisă pe versurile și muzica lui Laurențiu Duță, la compoziția muzicală unindu-și eforturile și Daris Mangal. Produsul muzical e lansat sub semnătura casei de discuri Cat Music.

În videoclipul filmat timp de două zile, cu 60 de dansatori, apar toți cei 3 soliști din 3rei Sud Est.

Elena îi dedică piesa „Autograf” soțului ei – Cornel Ene – cel care i-a dăruit o viață ca-n basme și a făcut-o să creadă în iubirea adevărată. Zilele trecute, la ziua de naștere a soțului, Elena a purtat una din rochiile pe care și le-a comandat pentru videoclip – cea a Albei ca Zăpada.

„La mulți ani, iubirea mea! Să fii sănătos și fericit, îți mulțumesc pentru fiecare clipă petrecută împreună. Tu ești aerul meu…”, spunea Elena, atunci.

12006156_10153576741460610_5436617303566648129_n

 

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: