Elena Gheorghe a împărtășit astăzi, fanilor săi virtuali, vestea despre nunta fratelui său, Costin. Cum s-a îmbrăcat artista, cu această ocazie, dar și ce surpriză a pregătit pentru mire, vedeți mai jos.

Puțină lume știe că în afară de soră, ex-vocalista trupei Mandinga mai are și un frate de toată frumusețea. Se numește Costin și, de meserie, e fotbalist. Și nu e de mirare, pentru că soțul surorii sale, Ana, este tot fotbalist.

Costin Gheorghe s-a născut la 8 ianuarie 1989 și activează în cadrul clubului Rapid București din 2013. Potrivit presei române, în prezent, cota de piață a sportivului este de 100 000 de euro.

 

Astăzi, fratele vedetei își sărbătorește nunta, iar Elena Gheorghe este activă pe contul său de Facebook chiar în momentul sărbătorii.

”Superba mea mamă azi e soacră mare”, mărturisește cântăreața, cu referire la o fotografie care o ilistrează alături de mama ei.

Cât privește noua membră a familiei Gheorghe, Elena a exclamat: ”Emoții mari, astăzi fratele meu s-a căsătorit cu aleasa inimii. Adriana, bine ai venit în familia noastră! Casă de piatră și multă fericire!”

Elena le-a dăruit mirilor și câteva piese din repertoriul său. ”Am fost atât de emoționată, încât mi-au dat lacrimile în timp ce cântam… Nu-mi vine să cred că și fratele meu s-a căsătorit, până azi, il vedeam tot mic”, a mai adăugat vedeta.

Amintim că Elena Gheorghe mai are o soră, Ana, care îi seamnănă perfect interpretei. Aceasta s-a căsătorit deja și a născut un băiețel, Lucas.

Foto: libertatea.ro, facebook.com, www.protv.ro

Distribuie articolul: