Momentele emoționante din viața cuplurilor continuă să ne bucure și să vină pe poșta redacției. Astăzi aflați povestea a doi îndrăgostiți, Elena și George, pentru care o seară de august a căpătat valențe cu totul speciale. Aflați din destăinuirile Elenei cum s-a produs cererea și ce emoții au trăit împreună.

„Probabil a fost cea mai bună minciună!

Eram doi îndrăgostiți care savuram din mica noastră vacanță acasă alături de cei dragi. Trebuie să recunosc că era o perioadă foarte plină cu diverse sărbători și întâlniri cu prietenii. În acest ritm s-a desfășurat și ce-a mai importantă zi din viață mea. Iubitul mi-a spus doar că o să avem o cină cu foști colegi de ai lui pe 11 august 2017. Nu am bănuit nimic atunci, pentru că avem o relație frumoasă bazată pe încredere, respect, iubire și stimă reciprocă. Probabil a fost cea mai bună minciună!

Nu puteam să cred că la aperitiv voi avea un inel

Când am ajuns la local nu știu de ce, dar parcă începuse să-mi tremure vocea și să am emoții.
 În acea seară am petrecut cele mai frumoase clipe într-un local extraordinar și deosebit, așa cum știe el că nu mă surprinde cu orice… Era o atmosferă relaxantă și elegantă în același timp, cu terasă și vedere spre tot orașul o priveliște minunată, îmbinată cu note de muzică live.
 Aveam o masă amplasată chiar în mijlocul localului, pregătită și aranjată din timp, cu un bol pe ea. Nu puteam să mă gîndesc că la aperitiv voi avea un inel și, în timp ce citeam meniul, chelnerul vine să descopere aperitivul.

Trandafiri albi, șampanie și multe aplauze pentru noi doi

În următoarea secundă îl văd pe George în genunchi și cu o voce blândă și plină de iubire m-a întrebat: ‘Vrei să fii soția mea?’ am răspuns un „DA” sincer și ferm, strângândul în brațe, după care a urmat un buchet mare de trandafiri albi, șampanie și multe aplauze pentru noi doi. Cu ochii în lacrimi și orbită de blitz-urile unui fotograf și a unui cameraman care ne surprindeau emoțiile pozitive, am observat complicii acestui eveniment. Abia când am văzut-o pe Cristina Postolachi, începusem să realizez că tocmai am fost protagonista unei cereri în căsătorie.

O cerere în căsătorie monitorizată de cel mai scump iubit din Univers

A urmat o seară de vis cu o poze multe și alte momente deosebite. Sunt foarte fericită să spun că am avut parte de cea mai deosebită cerere în căsătorie, într-o locație specială – un restaurant deasupra orașului, o cerere în căsătorie organizată de profesioniști și monitorizată de cel mai scump iubit din Univers”.

Vezi și: Prima poveste din Campania #Cummacerut: „A fost cel mai fericit Vis trăit de mine vreodată, cu lacrimi de bucurie, pe calul din poveste” (Foto)

Așteptăm povestea ta despre #Cummacerut la EA@interakt.md.

Foto: Cereri în căsătorie